Nyheter från Hebestäd

Trappstädning i en BRF

Vad kostar en trappstädning?

September 09, 20242 min read

Det är en vanlig fråga för alla eftersom priset är viktigt. Det beror på hur mycket yta som ska städas, vad som ska ingå och hur ofta det ska göras. När vi har alla de delarna klart så får du ett pris. Vi förklarar begreppen för dig som letar efter ett tryggt och proffsigt städbolag för din förening.

Har du full koll på ytor? Fyll i formuläret här så återkommer vi snabbast tänkbart.

Kostnad för trappstädning i tre steg

Vi ska ta ett exempel med en bostadsrättsförening i centrala Stockholm. Det är alla typer av väder. På sommaren är det torrt och fräscht men entrémattorna är helt genomblöta av snömådd på vintern. Priset är däremot samma varje månad, i alla fall om du frågar oss.

Vi på HEBE löser städning hela året, men för en summa som är konstant. Du vet alltså vad du får. Det spelar ingen roll om det är mer eller mindre från vecka till vecka, vi tar höjd för att vara säkra på att erbjuda den abolut bästa städningen.

Oftast brukar man beräkna priset med tre saker i åtanke

1. Golvyta

Räkna antal kvadrameter som ska städas. Det behöver inte vara på centimetern, det räcker med en uppskattning på hur många våningar och uppgångar det gäller. Varje våningsplan är två gånger två meter och det är åtta våningar.

2. Hur ofta det ska städas

Vi brukar generellt städa varje vecka. Om vi går in och märker att det inte behövs någon större rengöring så tittar vi ändå till huset och ser så det ser fint ut. Men vi kan sällan låta bli att putsa och feja lite när vi ändå är där. Vi har också flera patrullbilar som tar snabba ärenden ifall det är något som hänt.

3. Ytterligare önskemål

Har ni växter som ska skötas om? Speciella utrymmen som behöver extra omvårdnad? Vi städar också tvättstugor, förråd, vattnar blommor och putsar fönster. Om ni önskar en större städning eller byggsanering efter renovering så löser vi det. Berätta vad dina önskemål är så kommer vi ge dig ett pris utefter dina önskemål.

Vill du också ha städning som bara funkar? Hör av dig.

Gör en priskoll nu direkt

Back to Blog

© 2024 Hebestäd & Fastighetsservice AB

© 2024 Hebestäd & Fastighetsservice AB