Loading...

Vad är massagestolens fördelar?

Återhämtning
Vi lever i en modern tid som betyder att vi ständigt är uppkopplad och tar in information. Många av oss har påfrestande yrken eller sitter mycket stilla. Vila gör det möjligt att samla kraft och energi och ökar samtidigt kroppens reparationsförmåga.

Skapar trivsel
Massagestolen gör att ni får en extra paus i arbetsdagen för att ta hand om sig själv, och på så sätt ökar i allmänhet trivseln på jobbet. Flera av våra kunder sänker sina sjukskrivningstal rejält genom att få personalen att använda vår massagestol.

Uppladdning
Genom att en 20 minuters vila eller powernap i stolen på förmiddagen ger du dig själv en möjlighet att orka vara mer effektiv på eftermiddagen. Att sitta i stolen ger oss också en möjlighet att samla på en buffert med välmående inför stressigare perioder.

Stolens funktioner

 

Massage
Varje sekvens av massagen är noga utvald och framtagen i samarbete med forskare och sjukgymnaster, för att ge både en medicinskt riktig massage och en behaglig upplevelse. Avancerad 3D-teknik används och flera klassiska massagetekniker.

Lufttryck
Stolen är utrustad med totalt 19 par strategiskt utplacerade enheter för lufttrycksmassage. Blodcirkulationen förbättras och muskelspänningen lindras.

Program
Välj bland ett brett utbud av förinställda program och eller skräddarsy egna program manuellt efter önskemål och behov. Fokusområden är nacke, rygg, höft, armar, vader och fötter.

Värme
Möjligheten finns att ställa in värme på olika områden och olika nivåer det kan bidra till extra komfort under massageupplevelsen.

Zero gravity
Antigravitationsteknik och den ergonomiska utformningen av stolen distribuerar kroppsvikten jämnt vilket främjar cirkulationen och minskar belastning på framförallt hjärta och ryggrad.

Gungning
När kroppen gungar och slappnar av, släpper spänningar och påfrestning minskar på stora organ. För vissa skänker gungfunktionen välbefinnande och för andra bidrar den till rehabilitering.

Vill du veta mer? 

Kontakta oss idag på 0707-388436 så kommer vi ut och demonstrerar, välkommen!

Kontakt: Andree Nordqvist
Telefon:  0707-388436
Epost:     info@hebestad.se

Kontakta oss idag